Me olemme Joensuun Nostajat


Olemme nostoalan ammattilaisia ja olemme palvelleet asiakkaitamme nostoprojekteissa jo 30 vuoden ajan. Asiakkaamme ovatkin tottuneet, että osaamme toteuttaa haastavatkin projektit. 


Tavoitteemme on sama kuin asiakkaillamme, viedä projektit onnistuneesti maaliin. Katsommekin projekteja kokonaisuutena, jossa nostotöiden onnistunut toteutus on ratkaisevan tärkeää. 

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja uskomme että turvallisuuskulttuurimme välittyykin työtavoissamme. Otamme myös ympäristövastuun vakavasti ja pyrimme jatkuvasti minimoimaan omat ympäristövaikutuksemme. 


Uskomme pienin askelin tapahtuvaan jatkuvaan kehittymiseen ja kannustamme kaikkia työntekijöitämme ehdottamaan ja innovoimaan uusia työskentely- ja toimintatapoja.

Meiltä nostotyön tilaaminen on helppoa, koska varsinaisten nostojen lisäksi hoidamme myös nostoihin liittyvän suunnittelun, logistiikan ja lupa-asiat aina kerralla kuntoon. 

Arvomme

Yhdessä tekeminen

”Yhdessä myö tätä tehdään”, on operatiivisen johtajamme usein toteama lausahdus. Yhdessä tekeminen on arvojemme ytimessä. Uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen niin yrityksemme henkilökunnan, asiakkaiden, kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa. Olemmehan me kaikki samassa ”veneessä”, ja yhdessä tekemällä onnistumme kaikki paremmin.

Reiluus & Rehellisyys


Pohjoiskarjalaisella mentaliteetilla teemme sen, mitä lupaamme, ja teemme sen reilusti. Jos asiakkaalla on hätätilanne ja hän tarvitsee nosturin vaikkapa keskellä yötä, emme hinnoittele palvelujamme ns. hätäkertoimella. Uskomme että ainut oikea tapa tehdä on toimia reilusti ja rehellisesti henkilökuntaamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kohtaan.

Jatkuva kehittyminen


Kehitämme ammattitaitoamme sekä konekalustoa, asiakaspalvelua ja työviihtyvyyttä pienin mutta jatkuvin askelein. Uskomme että tämä Japanista lähtöisin oleva Kaizen-menetelmä johtaa lopulta suuriin parannuksiin. Uskallamme kyseenalaistaa myös ”näin on aina ennenkin tehty” ajattelua, ja etsimme hyviä ratkaisuja myös laatikon ulkopuolelta. Missiomme

Rakennamme parempaa tulevaisuutta ja parempaa Suomea, vieläpä hyvin konkreettisesti. Olemme mukana rakentamassa päiväkoteja, kouluja, koteja, urheilutiloja, tehtaita, sekä mm. liikenteen- ja tietoliikenneverkkojen infrastruktuuria.

Visiomme

Visiomme on olla mieluisin valinta nostoalan yhteistyökumppaniksi Suomessa. 
Erotumme erityisesti ammattitaitoisella palvelulla, sekä reilulla ja rehdillä tekemisellä. Tämä kaikki lähtee siitä, että yrityksessämme on hyvä olla töissä,
ja että kalustokin on sellaista, että homma vaan toimii.

Ympäristö

Säästöä ekologisella ajotavalla
Nosturin polttoaineenkulutus on nostotyössä verrattain pientä. Polttoaineenkulutus kuitenkin moninkertaistuu silloin kun nosturia siirretään seuraavaan kohteeseen. Suunnittelemme nämä siirtoajot huolellisesti ja toteutamme ekologista ajotapaa välttääksemme tarpeetonta kulutusta ja päästöjä. Näin voimme säästää polttoainetta jopa yli 1000 litraa vuodessa.

Moottoreiden tiukat päästönormit
Suurin osa nostureistamme ja ajoneuvoistamme on uudehkoja, ja siksi niiden moottorit onkin varustettu tehokkaalla pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmällä. Tämä järjestelmä pienentää mm. pienhiukkas- ja typenoksidipäästöjä merkittävästi. Moottorit täyttävätkin nykyaikaiset erittäin tiukat päästönormit.

Energiansäästö
Olemme siirtyneet käyttämään nosturihalliemme ja toimistotilojemme valaistuksessa energiatehokkaita LED-valaisimia. 
Jatkuvana tavoitteenamme on sähkön- ja polttoaineiden käytön, sekä jätteiden määrän vähentäminen. Samalla haluamme lisätä uusiutuvan energian käyttöä.

Yhteiseen hyvään

Joensuun Nostajat Oy on mukana tukemassa paikallisurheilua, sekä OmaKamu ry:n toimintaa. 

OmaKamu ry on yhdistys, jonka tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten hyvinvointia. Yhdistys kouluttaa vapaaehtoisia aikuisia toimimaan lasten pitkäaikaisina kavereina, eli Kamuina. 

Tavoitteena on, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori saa yhdistyksen kautta luotettavan ja turvallisen Kamun ja että OmaKamu-toimintaa olisi tarjolla ympäri Suomen.