Nostopalvelut

Ammattitaitoisilla nosturinkuljettajillamme on tarvittava koulutus, kokemus ja luvat operoida nykyaikaisia ja suorituskykyisiä nostureitamme. 


Kaikki nosturimme ovat hyvin varustettuja erityyppisiin tehtäviin. Kaikissa koneissamme on myös jatkopuomi ja melkein kaikissa on kahden koukun samanaikainen käyttömahdollisuus sekä puomista alaspäin kuvaava videokamera.

Vuokrakoneet

Vuokraamme pienimpiä koneitamme joita voit käyttää itsenäisesti. Vuokraamme koneet päivä-, viikko-, tai kuukausijaksolla. Tuomme koneen työkohteeseesi ja perehdytämme sinut sen turvalliseen käyttöön. Voit myös itse noutaa koneen Joensuun tai Savonlinnan toimipisteestä (tarkista ensin sijainti).
 
Vaativampiin projekteihin suosittelemme vuokraamaan koneen taitavan nosturinkuljettajamme ohjaamana.

Erikoisnostot

Henkilönostot

Nostureillamme voi nostaa henkilöitä turvallisesti yli 100m korkeuteen asti. Käytössämme on suoraan nosturin puomin päähän asennettavia sertifioituja henkilökoreja, sekä koukusta roikkuvia riippukoreja (kuvassa).

Kauhatyöt nosturilla

Teemme nostureillamme myös ruoppauksia ja muita kauhatöitä. Nosturin käyttö kauhatöissä antaa erinomaisen ulottuvuuden. Käytössämme on erityyppisiä ja erikokoisia kauhoja mm. puuhakkeen ja maa ainesten käsittelyyn.

HTLJ-jatkopuomi

Käytössämme on Suomessa ainutlaatuinen teleskooppijatkopuomi, ikään kuin nosturin puomiin asennettu toinen nosturi. Voimme ohjata tämän jatkopuomin vaikkapa ikkuna-aukosta suoraan rakennuksen sisälle.

X-LIFT -nostopalkit 

Meillä on kattava valikoima säädettäviä nostopalkkeja (kuvassa) sekä erilaisia nostopuomeja. Käytämme näitä apuna mm. suurien veneiden tai vaikkapa kokonaisten rakennusten nostoissa.

muut palvelut

Nostotyön valvoja

Kun asennusprojektisi edellyttää työn valvojaa, meiltä saat sertifioidun nostotyön valvojan.

Kuljettajavuokraus

Vuokraamme projektikohtaisesti kokeneen nosturinkuljettajan taikka muun työkoneen kuljettajan ohjaamaan konettasi.

Nostosuunnitelmat 

Teemme vaativat nostosuunnitelmat aina tietokoneella jolloin voimme simuloida koko nostotapahtuman etukäteen. Meiltä voit tilata erikseen myös pelkän nostosuunnitelman.