Ajoneuvonosturit

Vuokraamme ajoneuvonosturit aina ammattitaitoisen kuljettajan kanssa. Heillä on tarvittava koulutus, kokemus ja luvat operoida suorituskykyisiä nostureitamme.  

Kaikki ajoneuvonosturimme ovat hyvin varustettuja erityyppisiin nostotehtäviin. Useimmissa koneissamme on mm. kahden koukun samanaikainen käyttömahdollisuus. Suuremmissa koneissamme on myös puomin päähän asennetut tuulimittarit ja videokamerat, jotka lisäävät nostotyön tarkkuutta ja turvallisuutta. 


Vuokranostimet

Vuokraamme pienempiä koneita ja nostimia joita voit käyttää itsenäisesti. 

Vuokrakoneemme ovat aina puhtaita, huollettuja ja tarkastettuja. Tuomme koneen työkohteeseesi ja perehdytämme sinut sen turvalliseen käyttöön. Halutessasi voit myös itse noutaa koneen Joensuun tai Savonlinnan toimipisteestä (varmista ensin sijainti). Autamme ja opastamme mielellämme sopivan koneen valinnassa!


Erikoisnostot

Henkilönostot

Nostureillamme voi nostaa henkilöitä turvallisesti yli 100m korkeuteen asti. Käytössämme on suoraan nosturin puomin päähän asennettavia sertifioituja henkilökoreja, sekä koukusta roikkuvia riippukoreja (kuvassa).

Kauhatyöt nosturilla

Teemme nostureillamme myös ruoppauksia ja muita kauhatöitä. Nosturin käyttö kauhatöissä antaa erinomaisen ulottuvuuden. Käytössämme on erityyppisiä ja erikokoisia kauhoja mm. puuhakkeen ja maa ainesten käsittelyyn.

HTLJ-jatkopuomi

Käytössämme on Suomessa ainutlaatuinen teleskooppijatkopuomi, ikään kuin nosturin puomiin asennettu toinen nosturi. Voimme ohjata tämän jatkopuomin vaikkapa ikkuna-aukosta suoraan rakennuksen sisälle.

X-LIFT -nostopalkit 

Meillä on kattava valikoima säädettäviä nostopalkkeja (kuvassa) sekä erilaisia nostopuomeja. Käytämme näitä apuna mm. suurien veneiden tai vaikkapa kokonaisten rakennusten nostoissa.

muut palvelut

Nostotyön valvoja

Kun asennusprojektisi edellyttää työn valvojaa, meiltä saat sertifioidun nostotyön valvojan.

Kuljettajavuokraus

Vuokraamme projektikohtaisesti kokeneen nosturinkuljettajan taikka muun työkoneen kuljettajan ohjaamaan konettasi.

Nostosuunnitelmat 

Teemme vaativat nostosuunnitelmat aina tietokoneella jolloin voimme simuloida koko nostotapahtuman etukäteen. Meiltä voit tilata erikseen myös pelkän nostosuunnitelman.